Halep pleacă de la Madrid la Roma: Simona şi-a aflat traseul din Italia. Posibil meci cu Serena Williams!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

Simona Halep încheie, astăzi, socotelile cu turneul de la Madrid, urmând să joace finala de la ora 19.30 (Digi Sport). De săptămâna viitoare, românca va evolua în penultima competiţite înainte de French Open.

Simona Halep va pleca de la Madrid, după şase meciuri disputate între 5 şi 11 mai, însă nu prea va avea timp de odihnă, fiindcă va aborda turneul de la Roma. Singurul avantaj al Simonei constă în faptul că ea va debuta direct în turul II în Italia.

Acolo, constănţeanca de 27 de ani va juca fie cu Vondrousova (42 WTA), fie cu Strycova (40 WTA). Mai departe, traseul româncei ar putea arăta în felul următor:

Turul III: Wang (16 WTA) / Kasatkina (21 WTA)

Sferturi: Stephens (8 WTA) / S. Williams (11 WTA) / Mertens (20 WTA) 

Semifinale: Osaka (1 WTA) / Bertens (7 WTA)

Finala: Kvitova (2 WTA) / Pliskova (5 WTA) / Svitolina (6 WTA)

De remarcat că, la Roma, vor juca surorile Williams, care se pot întâlni chiar în turul II! Pentru Serena va fi primul turneu din luna martie, când s-a retras de la Miami, înaintea unui meci din turul II cu Wang (16 WTA). În acest an, americanca de 37 de ani a disputat doar 11 partide (9 victorii, 2 înfrângeri).

La Roma, se află şi Mihaela Buzărnescu (31 WTA) pe tabloul principal. Ea va juca în turul I cu Jelena Ostapenko (29 WTA).

De asemenea, în calificări va juca Irina Begu (96 WTA). Aceasta o va întâlni pe Gavrilova (57 WTA) şi, dacă va câştiga, va disputa partida decisivă pentru pătrunderea pe tabloul principal, fie cu Grymalska (274 WTA), fie cu Puig (62 WTA).

585 de puncte are de apărat Simona Halep pentru finala pierdută, anul trecut, la Roma cu Elina Svitolina, scor 0-6, 4-6.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite