Halep, nominalizată pentru „cea mai spectaculoasă lovitură a lunii“: cu cine se bate şi cum poate fi votată de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca de 23 de ani a luat trofeul, la Indian Wells, însă un punct câştigat acolo îi poate aduce un alt premiu important.

Simona Halep joacă din ce în ce mai bine şi prestaţiile ei i-au convins, inclusiv pe cei care n-aveau încredere în jucătoarea din România, că aceasta e o mare sportivă, capabilă de performanţe fantastice.

După trei turnee câştigate în 2015 şi o semifinală, la Miami, pentru Halep urmează o perioadă scurtă de odihnă, însă şi când nu se află pe teren ea poate primi distincţii importante. Site-ul oficial WTA a anunţat nominalizările pentru „cea mai spectaculoasă lovitură a lunii martie“, iar un punct câştigat de numărul 3 mondial are şanse să ajungă numărul 1.

Vorbim despre un punct adjudecat de Halep în setul trei al meciului cu Carla Suarez Navarro, în sferturi, la Indian Wells. Constănţeanca de 23 de ani se bate cu Francesca Schiavone, Sabine Lisicki, Agnieszka Radwanska şi Serena Williams pentru premiul pus la bătaie de WTA.

Rezultatul va fi anunţat, vineri, 10 aprilie, iar fanii pot urmări toate nominalizările aici, iar apoi să voteze cea mai spectaculoasă lovitură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite