Halep i-a cucerit pe australieni: „Simona e o mare campioană!“. Articol superb despre finalista de la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Guliver / GettyImages
Simona Halep. FOTO: Guliver / GettyImages

La începutul turneului, constănţeanca de 26 de ani era privită cu rezerve de localnici. Acum, după două săptămâni, aceştia şi-au schimbat părerea despre fostul lider WTA.

Meciurile spectaculoase ale lui Halep, dar şi modul în care s-a luptat pe teren, salvând cinci mingi de meci în drumul ei spre finală, i-au impresionat pe australieni. 

„Incredibil de greu de bătut: salutări pentru o campioană învinsă“, a titrat sunshinecoastdaily.com.au, potrivit Digi Sport, după finala cu Wozniacki. 

„Simona a cedat şi fotoliul de lider WTA. Dar finala de la Melbourne a fost una epică, aşa cum a fost fiecare partidă jucată de româncă, anul acesta, la Australian Open. Ea a dovedit o forţă mentală incredibilă în mai multe rânduri: a salvat mingi de meci în două partide diferite, în drum spre finală. Dăruirea sa şi determinarea au eclipsat accidentarea, iar acest lucru s-a văzut şi în finală. În chinuri, Halep a găsit resurse nebănuite să se ridice din nou şi să fie atât de aproape de victorie. N-a fost să fie nici de această dată, dar performanţa ei e remarcabilă. Ca şi discursul avut, demn de o mare campioană“, a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite