Halep la Cincinnati. Prima declaraţie a Simonei după victoria cu Petkovici. Ce acuză jucătoarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a jucat finala la Toronto, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Cincinnati, la capătul unui meci greu cu Andrea Petkovici.

Simona Halep e specialistă în a câştiga meciuri foarte lungi. După ce în primul meci de la Cincinnati, cel cu Kristina Mladenovic de miercuri, a stat pe teren două ore şi 50 de minute, în optimile de finală ale turneului, contra Andreei Petkovic, partidă disputată joi, în sesiunea de seară în SUA, românca a mai luptat alte două ore şi 40 de minute. 

S-au adunat astfel 5 ore şi jumătate de tenis la cel mai înalt nivel, care nu aveau cum să nu îşi spună cuvântul. Aşa că nimeni nu a fost mirat, când Simona, o mare luptătoare, a recunoscut că este foarte obosită. ”A fost un meci foarte dificil. Vreau să spun că nu ştiu cum am câştigat. Acum sunt foarte obosită”, a declarat Halep la finalul partidei câştigate cu 4-6, 6-4, 6-2.

Ea a recunoscut că a dorit foarte mult să se impună: ”Am vrut cu adevărat să câştig acest meci. Am luptat până la final şi sunt foarte bucuroasă că am reuşit să rămân concentrată până la final”, a mai spus românca. ”Probabil că vorbesc prea mult cu mine în timpul partidei, dar mâine voi fi mai tăcută”, a mai spus Simona, 

Halep va juca în sferturi contra rusoaicei Pavliucenkova, meci care va avea loc în această noapte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite