Hagi a început curăţenia: „Regele“ a oficializat despărţirea de un jucător şi vrea să se debaraseze de alţi doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a avut rezultate foarte bune în prima parte a sezonului, însă cei care au avut o contribuţie minimă la parcursul echipei vor pleca în următoarea perioadă.

Cu câteva ore înainte de derby-ul din această seară, Viitorul – Steaua (ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), formaţia din Ovidiu a anunţat plecarea fundaşului Constantin Mişelăricu. 

Fotbalistul de 26 de ani a bifat o singură prezenţă în actuala ediţie a Ligii I, iar clubul a oficializat punerea sa pe liber printr-un comunicat oficial.

„FC Viitorul şi Constantin Mişelăricu au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului. Mişelăricu a venit în această vară la FC Viitorul şi a evoluat într-un singur joc în Liga I, cel de pe terenul Astrei, şi în încă unul în Cupa României (2-0 cu Ripensia Timişoara, când a şi marcat un gol). În schimb, stoperul Viitorului a evoluat constant pentru echipa a doua a clubului, pentru care a adunat 12 prezenţe (dintre care trei în Cupa României). FC Viitorul urmează să poarte discuţii pentru rezilierea contractului şi cu Călin Albuţ şi Cristian Munteanu“, a anunţat site-ul celor de la Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite