Hagi, compătimit: Ce a spus Răzvan Burleanu după ce „Regele“ a avut o ieşire isterică din cauza fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi şi-a făcut un obicei din a ataca, periodic, în stânga şi în dreapta pentru a grăbi promovarea fotbalistică a fiului său.

Dacă ai recapitula discursul lui Gheorghe Hagi din ultimii ani, concluzia e clară: Toată planeta are ceva cu Ianis Hagi.

Dulca l-a nedreptăţit la tineret, Fiorentina l-a transferat ca să-şi bată joc de el, iar acum Contra l-a marginalizat, atunci când a anunţat lotul pentru meciurile amicale cu Chile (31 mai) şi cu Finlanda (5 iunie).

Această neconvocare a lui Ianis a declanşat o reacţie isterică din partea „Regelui“, care a tunat şi a fulgerat într-o conferinţă de presă. Dacă mulţi oameni, în frunte cu Mutu şi Andone, au criticat antrenorul Viitorului pentru declaraţiile date, în schimb, Răzvan Burleanu a avut o replică elegantă şi a reuşit să nu mai pună gaz pe foc.

Ce a spus Burleanu?

*Aţi dori să comentez selecţia? N-am făcut-o niciodată şi nu o voi face. Avem un staff tehnic în care avem toată încrederea şi pot să vă asigur că întotdeauna vor fi discuţii, pentru că orice club îşi doreşte să aibă cât mai mulţi jucători la echipa naţională. 

*Probabil e durerea unui tată (n.r. – reacţia lui Hagi), care îşi doreşte foarte mult ca fiul lui să facă pasul la prima reprezentativă. Este de înţeles acest lucru, dar cred că Cosmin Contra a clarificat acest subiect.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite