Győr - Oltchim. Bulatovici: „Nu mergem în Ungaria să ne predăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katarina Bulatovici, unul dintre cei mai buni inter dreapta din lume FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Katarina Bulatovici, unul dintre cei mai buni inter dreapta din lume FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Győr - Oltchim. Katarina Bulatovici, unul dintre „aşii“ lui Jakob Vestergaard, a prefaţat manşa secundă a semifinalelor Champions League, care se va disputa joi, începând cu ora 20.30.

„Putem câştiga dacă vom trata jocul cu atenţie şi calm. Va trebui să ne canalizăm emoţile într-o manieră constructivă şi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Totodată, în Ungaria ne va aştepta o atmosferă incendiară. Bineînţeles, şi noi am avut o atmosferă minunată la Bucureşti. Jocul va fi foarte dificil, va trebui să fim atente doar la el, nu şi în tribune“. 

Criticată pentru evoluţia din turul semifinalelor Ligii Campionilor, Bultaovici nu îşi poate explica slăbiciunile echipei din acel meci: „La Bucureşti am făcut o grămadă de greşeli în primele 20 de minute. Nu pot să înţeleg de ce am jucat aşa slab, dar acest lucru trebuie să ni-l amintim pentru începutul de joc de la Veszprém. Desigur, am avut un început slab, dar am arătat totuşi că putem să revenim. Vom merge la victorie în Ungaria, nu ne ducem să ne predăm, deoarece două goluri reprezintă o diferenţă mică în handbal“.

Clasată pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Liga Campionilor, Bulatovici are şanse să devină lider pentru prima dată: „Nu mă interesează acest titlu, doar vreau să joc din nou într-o finală de Liga Campionilor“, a declarat jucătoarea muntenegreană pentru site-ul clubului vâlcean. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite