Guardiola a găsit ţapii ispăşitori pentru eşecul din Liga Campionilor, 1-3 cu Porto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pep Guardiola
Pep Guardiola

FC Porto a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Bayern München, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul nemţilor, Pep Guardiola, a luat măsuri drastice în urma acestui eşec neaşteptat.

Staff-ul medical al echipei a părăsit gruparea germană, după ce a fost considerat responsabil pentru înfrângere. Cei care au părăsit echipa germană sunt medicul Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt şi alţi trei membri ai staff-ului (fiul lui Müller-Wohlfahrt, Kilian, Peter Ueblacker şi Lutz Hänsel), informează The Guardian. "După meciul jucat de Bayern în Liga Campionilor cu FC Porto... echipa medicală a fost considerată responsabilă pentru înfrângere", a precizat într-un comunicat Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, care era medicul echipei din Munchen din 1977.

Müller-Wohlfahrt a mai plecat o dată de la Bayern Munchen, în 2008, după un conflict cu Jürgen Klinsmann, dar atunci a revenit la club imediat după plecarea lui Klinsmann de la gruparea din Bundesliga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite