Gino Iorgulescu critică decizia de întrerupere a meciurilor din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Răzvan Păsărică
Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Răzvan Păsărică

Gino Iorgulescu, cel care a pus capăt „supremaţiei“ lui Dumitru Dragomir atunci când aproape nimeni nu credea că mai e posibil, a comentat decizia de a întrerupe Liga I.

Una dintre ultimele hotărâri luate în mandatul lui Dumitru Dragomir la LPF şi contestată de unele cluburi a făcut referire la amânarea mai multor partide din Liga I, pentru ca echipa naţională să poată pregăti meciurile din preliminariile Campionatului Mondial de la Rio. Între timp, selecţionata lui Victor Piţurcă a ratat calificarea (după o înfrângere în deplasare, 3-1 şi o remiză acasă, 1-1, cu Grecia), astfel încât cei care considerau că Liga I nu ar fi trebuit întreruptă par îndreptăţiţi. 

„Această programare nu a fost făcută în mandatul meu, ci într-un Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Vremea pare cât de cât bună, să vedem ce va fi în februarie, cred că lucrurile vor sta la fel. Din punctul meu de vedere, dacă eram la Ligă la vremea respectivă, nu întrerupeam niciodată campionatul pentru jocurile echipei naţionale şi ale Stelei“, a declarat Gino Iorgulescu. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Primele declaraţii date de Mircea Sandu după ce România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia  

Dumitru Dragomir, la Rapid? Fostul preşedinte LPF ar putea face parte din conducerea clubului giuleştean

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite