Gigi Becali a luat-o complet razna: "Doi jucători de la Steaua nu mai vor la naţională!" Burleanu l-a pus la punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Numirea lui Christoph Daum la cârma naţionalei i-a dat peste cap planurile lui Gigi Becali, care-l vroia pe Walter Zenga selecţioner.

Becali a ajuns atât de departe cu frustrarea în acest caz încât a spus că doi jucători de la steaua nu mai vor la echipa naţională, din cauza lui Daum. " este posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională. Care e problema? Din ce am auzit, am înţeles că se retrag, eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendaţi

Cel puţin doi vor să facă asta, că zic că nu se înţeleg cu antrenorul străin şi că nu ar vrea să meargă. Nu vreau să spun mai multe. Lăsaţi faptele să vorbească”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. Afirmaţiile sale sunt halucinante. Dincolo de faptul că şi Zenga tot străin e, chiar dacă s-a însurat cu o româncă şi vorbeşte cât de cât româneşte, dacă un jucător român refuză să lucreze cu un antrenor străin, atunci înseamnă că nu-şi doreşte să joace în străinătate, acolo unde este fotbalul adevărat. 

Discursul aberant al lui Becali a fost atacat dur de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: "Trebuie sa facem o distinctie clara intre clubul Steaua si Gigi Becali. Fotbalul romanesc nu mai are nevoie de asemenea patroni. Sunt persoane acuzate de inselaciune, de delapidare, de evaziune... oamenii astia vorbesc despre viciile altor oameni. Oamenii ca el au adus fotbalul in faliment. Gigi Becali e un personaj nociv pentru fotbal", a declarat Burleanu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite