Gigi Becali a dezvăluit ce-i trebuie Stelei pentru a supravieţui: „Dacă nu, la revedere. Insolvenţă, faliment!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, după eliminarea din Cupa României, că are în continuare încredere în antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a luat echipa de pe locul 6 şi a dus-o pe locul 2, precizând că tehnicianul trebuie lăsat să înceapă un sezon.

"Nici măcar nu m-am gândit (n.r. - la schimbarea antrenorului). Omul ăsta a venit de două luni, trei luni şi a dus echipa de pe locul 6 pe locul 2. Ce poţi să-i spui? Ce, eu l-am luat pe Reghecampf să-l dau afară? Stai, să vedem, să înceapă el sezonul, după aia, nu? Acum dacă era ceva, îl schimbam, dar nu e nimic, nu am de ce", a spus Becali, la Digi Sport. Gigi Becali crede că Steaua poate câştiga titlul în acest an dacă Astra Giurgiu va pierde meciul următor cu ASA Târgu-Mureş. 

Patronul stelist a reafirmat faptul că este dispus să bage clubul în insolvenţă dacă nu ajunge în grupele Ligii Europa: "campionatul, locul 2, grupe Liga Europa. Dacă nu, insolvenţă, faliment".  Becali a spus că Steaua nu poate trăi numai din vânzarea unor jucători şi că pentru a completa bugetul echipa trebuie să se califice în grupele unei competiţii continentale. "Nu poţi să trăieşte din vânzare de jucători. Pentru că pe un jucător poţi să iei 2-3 milioane, hai, na, cinci milioane. La Steaua nu poţi din vânzare de jucători. Pentru că 3-4 milioane nu este pentru Steaua o sumă. La Steaua singura soluţie este cupele europene. Ori Liga Campionilor - 25 de milioane, ori Liga Europa - 7-8 milioane ca să trăieşti un an şi apoi să forţezi iar Liga Campionilor", a afirmat el. "Până acum, erau vreo 6-7 milioane în cont, le-am cheltuit deja şi deja am dat două milioane de la mine. E adevărat că am de încasat pe Keşeru încă un milion. Deci am dat un milion deja. Şi acum vine luna şi dau 500 de mii de la mine din buzunar. Încă vreo patru luni, sunt vreo două milioane şi cu unul, trei. Dacă nu intru în Europa League, nu am de unde să recuperez banii şi mai dau încă vreo 7-8 milioane până la anul. Deci dacă nu intru în grupe dau vreo zece milioane la fotbal. Nu sunt nebun. Eu i-o dau lui Boroi să dea el. Păi de unde să-i scot, nu am de unde. Voi v-aţi învăţat că este unul nebun şi aşa e normal. Dar o să vă dezobişnuiesc şi de asta. Să dea Dumnezeu să nu vă dezobişnuiesc! Dar e posibil să vă dezobişnuiesc. Pentru că eu nu sunt nebun şi o s-o las şi o să rămâneţi fără fotbal în România", a menţionat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite