Gigi Becali, noi declaraţii bombastice: la ce concluzie a ajuns după Steaua - Villarreal. Toate reacţiile de după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor trece de la „nu mai dau niciun ban la fotbal“ la euforie, de la un meci la altul. După remiza formaţiei sale cu ocupanta locului patru în campionatul spaniol, latifundiarul a stabilit un obiectiv ce pare destul de greu de realizat.

Steaua are un punct după două partide disputate în grupa L al Ligii Europa şi ocupă ultimul loc, după Villarreal (4p), FC Zurich (3p) şi Osmanlispor (3p), dar, după „radiografia“ făcută de Gigi Becali, trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf ar trebui să câştige această serie.

După remiza cu Villarreal, finanţatorul vicecampioanei s-a dezlănţuit, în stilul său caracteristic, şi a lăsat de înţeles că, în Spania, Steaua va da de pământ cu Villarreal, echipă care a plecat neînvinsă de pe terenul celor de la Real Madrid în campionat.

Iată toate reacţiile de după Steaua - Villarreal de pe Digi Sport şi Dolce Sport:

Gigi Becali (patron Steaua): Evoluţia cred că a fost extraordinară, când joci cu echipa de pe locul 4 din Spania, o domini clar, n-au ocazii şi trag de timp, asta spune totul. Nu ştiam unde ne aflăm, cine suntem, ce notă avem. Am aflat în seara asta. Stau liniştit, nu m-am zbătut degeaba, n-am investit degeaba, e o echipă care pasează frumos, care domină un adversar ca Villarreal. După joc, meritam victoria. Eu l-am remarcat pe De Amorim. Numai el are voie să dribleze. Aţi văzut Tănase, după ce l-am certat? Extraordinar a jucat. Şi pe Boldrin la fel. Numai De Amorim are voie, el ştie să dribleze. Am luat şi 200.000 azi (n.r. - bonus pentru egal de la UEFA). Sunt bani. Acum mă gândesc la calificare mai mult ca oricând. Vreau calificare de pe locul 1. Suntem mai buni ca Villarreal. Îi batem acolo. Eu zic ce am văzut. Am văzut valoarea noastră. La ei n-am văzut talentul jucătorilor noştri.

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): Ar trebui să fim mult mai motivaţi în campionat. Acesta e obiectivul. Degeaba mai discutăm de decizia arbitrului. De unde am fost eu, nu se vede clar (n.r. - Steaua a avut un penalty neacordat în minutul 51). Probabil voi aţi văzut mai bine. Nu mi s-a părut că băieţii au fost depăşiţi la început. Există acest trac. Veneam după două meciuri în care n-am jucat bine. După golul marcat, am jucat mult mai bine. Îi schimbăm pe jucători, pentru că avem foarte mulţi şi foarte multe meciuri. Sper să terminăm bine duminică, să câştigăm meciul cu Craiova, după care avem două săptămâni de pauză şi cei care vor rămâne sper să profite de această perioadă.

William De Amorim (mijlocaş Steaua): Am făcut o primă repriză foarte bună, eu cred că puteam mai mult. Dar asta e. Un egal e bun, avem şanse în continuare la calificare. Toată echipa a muncit la fel şi am jucat bine. Am reuşit un rezultat echitabil şi ne luptăm să trecem de grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite