Gigi Becali debordează de optimism după calificarea Stelei: „Jucăm finala Europa League!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a fost foarte încântat de calificarea Stelei în primăvara Europa League FOTO Mediafax
Gigi Becali a fost foarte încântat de calificarea Stelei în primăvara Europa League FOTO Mediafax

Imediat după calificarea în primăvara Europa League, patronul Stelei, Gigi Becali, s-a arătat foarte mulţumit de performanţa realizată de roş-albaştri, fiind convins că echipa poate ajunge până în finala Europa League din luna mai a anului viitor.

După încheierea meciului de la Copenhaga, Becali a susţinut că este cel mai fericit patron din fotbal datorită calificării Stelei în „16-imile” Europa League. „Sunt cel mai fericit om. Am demonstrat că suntem o forţă. Vă garantează Becali că din acest moment nu ne mai opreşte nimeni. Continuăm marşul triumfal în cupele europene. E o bucurie imensă pentru mine. Sunt cel mai fericit patron de club din România. Nu-mi mai este frică de nimeni, mai ales în campionat. Nu mă aşteptam niciodată să defilăm aşa prin Europa şi să-i batem pe toţi”, a precizat patronul Stelei, vizibil satisfăcut de calificarea echipei sale în primăvara Europa League.

Totodată, finaţatorul din Ghencea l-a lăudat pe Laurenţiu Reghecampf, pe care îl consideră omul care a revitalizat Steaua: “Reghecampf este cel mai profesionist om pe care l-am cunoscut! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale. Vreau să jucăm finala Europa League! Avem cea mai bună echipă din fotbalul românesc!”, şi-a încheiat Becali alocuţiunea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite