Gigi Becali îl ameninţă pe selecţioner: „Am ajuns să fim la cheremul lui Piţurcă?” Filmul scandalului Steaua-echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul dintre Steaua şi Victor Piţurcă a cunoscut un nou episod. Oficilii din Ghencea sunt nemulţumiţi că selecţionerul vrea să cheme la lot jucători roş-albaştri în afara programului oficial impus de FIFA. În joc a intrat şi Gigi Becali, care îl ameninţă pe Piţurcă.

Totul a pornit de la dorinţa selecţionerului de a efectua un stagiu amical cu naţionala României chiar înainte de dubla manşă pe care Steaua o va avea de jucat în Europa League cu Ajax. Primul care a reacţionat a fost antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, carea i-a transmis selecţionerului că nu-i poate trimite la lotul naţional pe jucătorii săi din cauza programului încărcat.

Piţurcă nici nu a vrut să audă de refuzul lui Reghecampf şi nu a dat nicio secundă înapoi. Văzând că războiul nu are soluţionare, în joc a intrat şi Gigi Becali.

Finanţatorul din Ghencea l-a ameninţat pe selecţioner că nu va trimite jucători ai Stelei la naţională decât pentru jocurile din calendarul oficial stabilit de FIFA. „M-am săturat să spun că trebuie să se respecte regulamentele. Dacă este o dată oficială FIFA, atunci o să plece jucători la lot. Când e data oficială, atunci respectăm regulamentele. Şi noi, şi Piţurcă! Am ajuns să fim la cheremul lui Piţurcă? Pe mine mă interesează să-mi văd de treaba mea în Europa League. Eu nu stau după Piţurcă. Dacă are nevoie de jucători pentru amicale, atunci noi lăsăm campionatul şi Europa League? Hai să-i dăm toţi jucătorii lui Piţurcă, să îi antreneze el şi să-şi facă acţiunea lui importantă. Aşa ceva nu se va întâmpla!”, a spus pe un ton ameninţător Becali la GSP TV.

Gigi Becali: „Piţurcă trebuie să înţeleagă că el nu e Dumnezeu şi noi nu suntem proşti să stăm drepţi în faţa lui. Dacă vrea să înţeleagă bine, dacă nu, să fie sănătos”  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite