Gigi Becali, alba-neagra cu antrenorii. Nicolae Dică ultimul tehnician care l-a refuzat pe patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB are probleme tot mai mari în a îsi gasi un tehnician-marioneta care sa mimeze munca de antrenor si care sa fie de acord sa puna orbeste în practica elucubratiile sale.

Înainte a prelua cea mai galonata echipa a fotbalului românesc, visul oricarui jucator sau antrenor era de a ajunge la echipa din Ghencea.  Nesfârsitele scandaluri si umilinte la care au fost supusi cei care au facut pasul la echipa fostului cioban au acum repercusiuni. Nu doar ca fotbalistii îsi permit sa se gândeasca de mai multe ori înainte de a îsi pune semnatura pe contract, dar gasirea unui tehnician care sa preia echipa pare ca a ajuns o misiune imposibila.

Dupa ce i-a dat de înteles de mai multe ori ca nu este interesat de postul de antrenor-pres la FCSB si a spus ca va da un raspuns ferm în privinta zvonurilor trecerii sale la FCSB abia dupa ultima etapa, Edi Iordanescu a mers pe aceesi idee si dupa terminarea sezonului. "Mai am un an contract. Am facut tot programul, am stabilit cantonamentul, am început sa discut cu jucatorii despre prelungirea contractelor. Am vorbit si despre transferuri. Eu vreau continuitate, mâine o sa stabilim exact ce si cum. Zilele urmatoare veti vedea exact cum sta situatia. Va dau cuvântul meu de onoare ca nu am negociat cu absolut nimeni. FCSB are un lot valoros, acolo e un patron care conduce clubul asa cum doreste. Sunt lucruri pe care nu vreau sa le comentez, pentru ca nu sunt problemele mele. Eu m-am gândit mereu doar la echipa mea. Ce se va întâmpla de mâine ramâne sa vedeti în perioada urmatoare", a spus Edi Iordanescu, la finalul partidei cu Chiajna, scor 3-1.

Becali a sperat să îl păcălească iar pe Dică

Nesiguranţa venirii lui Edi Iordănescu la constrâns, azi dimineaţă, pe latifundiarul din Pipera să anunţe că daca nu se va înţelege cu tehnicianul celor de la Gaz Metan, îl va numi antrenor pe Nicolae Dica, cel care i-a pregătit echipa până în iarna trecută.

Doar că modul în care fostul cioban a comunicat eventuala revenire a lui Dică pe banca tehnică reprezintă o mare umilinţă la adresa acestuia.  „Azi ar trebui sa avem o discuţie cu Edi. Dar dacă Dumnezeu nu vrea... Poate nu a vrut să mă refuze direct pentru a-şi păstra relaţiile bune cu mine. Nu ştiu ce gândeşte el. Daca nu ma înţeleg cu Edi Iordanescu, Nicolae Dică va fi antrenorul Stelei 100%. Am stat şi m-am gândit. Dică are smerenie, şi a lăsat loc de bună ziua. I-am dat telefon lui Dica şi i-am spus să stea pe baricade: «Lasă presa care spune că n-ai demnitate, nu te interesează pe tine demnitatea». Aseară l-am sunat şi i-am spus că mâine e ziua lui norocoasă dacă nu mă întâlnesc cu Edi. A început să râda”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Dică a semnat cu FC Argeş

La câteva ore după anunţul lui Becali, conducerea clubului FC Argeş a anunţat că a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru postul de manager general. El a semnat un contract pe 3 sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. "Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe 3 sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I", a declarat Nicolae Dică.

Dică va fi prezentat oficial în următoarele zile în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, tehnicianul va prezenta staff-ul tehnic cu care va colabora, programul de pregătire al echipei şi campania de achiziţii. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă.

Uitaţi de Neymar, rugaciunea lui Tudor îl eclipsează pe brazilian

Criteriile extravangante după care se ghidează Becali la angajarea subalternilor au ieşit în evidenţă şi când a venit vorba de fostul arbitru Alexandru Tudor (47 de ani). „Pe Tudor o sa-l angajez la FCSB. I-am zis «Vreau să lucrezi cu mine, pentru că vii la biserică». M-a întrebat ce să facă aici. Se va ocupa de academie, că e baiat deştept şi toată viaţa lui a stat în fotbal. Plus de asta, oamenii care sunt credincioşi, chiar dacă nu fac nimic, o rugăciune a lor face cât 700 de fotbalişti. O rugăciune a lui Tudor în calificările Champions League face cât Neymar", a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Dică m-a refuzat, merge la FC Argeş! Încercăm să rezolvăm cu Edi Iordănescu. Daca nu vine el, atunci discutăm cu Walter Zenga”, a declarat Gigi Becali la Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite