Gică Popescu: „Hagi ar fi pe lista celor pe care i-aş numi la echipa naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Popescu, cel considerat favorit pentru a-i urma lui Mircea Sandu la conducerea Federaţiei Române de Fotbal, mizează pe Gheorghe Hagi pentru a prelua banca tehnică a echipei naţionale de fotbal.

Până la alegerile FRF, care sunt programate la 5 martie 2014, e loc de planuri. Ce se ştie, însă, concret, e că Anghel Iordănescu îi este superior ierarhic lui Victor Piţurcă, lucru care tensionează relaţiile de la conducerea echipei naţionale. „Este un subiect delicat datorită faptului că Piţurcă a declarat că nu îşi doreşte să aibă şef. Acum îl are pe Iordănescu. El va controla activitatea echipei naţionale. Cei doi trebuie să aibă dialog. Oamenii înţelepţi fac asta. Probabil că va fi altul. O să vedem cand i se va termina contractul sau poate înainte“, a declarat Gică Popescu la sport.ro.

Cum vechile relaţii nu se uită, Gică Popescu îl are în vedere pe Gică Hagi pentru „cârma“ echipei naţionale: „Hagi ar fi pe lista celor pe care i-aş numi la naţională. Acum are Anghel Iordănescu aceasta putere. Vrem sa facem un sistem pe care să-l dezvoltam încetul cu încetul şi să avem rezultate şi peste 20 de ani de acum încolo. O să încercăm să ajutăm echipa naţională să se califice. Trebuie să pornim de la baza lui. Nu vedeţi că nu vine nimic din spate? Trebuie să implementăm proiectele de jos şi să jucăm finala campionatului european cu juniorii noştri“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

OFICIAL S-a stabilit data pentru alegerile la preşedinţia FRF. Anghel Iordănescu e noul director tehnic al federaţiei, fiindu-i superior lui Victor Piţurcă

Vasile Avram şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite