Gică Popescu, dezvăluire după 9 ani: Când a avut singura sa ceartă cu Hagi şi de la ce a pornit dialogul lor aprins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Între cei doi foşti căpitani ai tricolorilor există o legătură de rudenie, iar dincolo de acest amănunt, ei au fost mereu foarte buni prieteni. A existat însă un episod în care aceştia au văzut lucrurile foarte diferit.

Gică Popescu şi Gică Hagi sunt printre cei mai buni foşti fotbalişti din istoria României, iar cei doi s-au înţeles perfect şi în afara terenului.

Cu o singură excepţie! Acum 9 ani, când Hagi şi-a conceput proiectul Academiei de Fotbal, „Baciul“ n-a crezut în acest plan, lucru pe care l-a recunoscut acum într-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus Popescu?

*Cea mai dură discuţie a mea cu Gică a fost legată de proiectul lui. A fost o discuţie dură, eu nu credeam în asta. Pentru că trebuia să investească foarte mulţi bani, banii lui. 

*A fost momentul în care ne-am certat cel mai rău. Dar atunci, pe moment, pentru că el ştie că eu mereu i-am vrut numai şi numai binele.

*E trist. Există un proiect care dă 30% din jucătorii echipelor naţionale şi n-are niciun sprijin. De la nimeni! Omul ăsta (n.r. - Hagi) produce pentru echipele naţionale, hai să-l ajutăm cumva! Nu-l ajută nimeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite