Hagi pleacă din România: Fostul mare internaţional a dezvăluit care sunt intenţiile sale şi ce vrea să facă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a realizat că performanţa obţinută în sezonul trecut cu Viitorul şi anume câştigarea campionatului nu mai poate fi îmbunătăţită.

Gheorghe Hagi a pornit în actuala stagiune cu gânduri mari, spunând că vrea să se bată cu granzii Europei în Liga Campionilor sau măcar în Liga Europa.

Viitorul a fost însă prea mică pentru o scenă atât de mare şi a părăsit sezonul european în fazele preliminare. Chiar dacă echipa a ajuns, ulterior, în play-off în Liga I, Hagi s-a convins că, pentru a progresa ca antrenor, trebuie să plece din România. De altfel, „Regele“ a şi recunoscut că acesta e obiectivul său pe termen scurt, într-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus?

*Vreau să plec, dar fără să abandonez proiectul. Eu sunt dispus să iau o echipă care are ambiţii, la un nivel bun. Un gând e. 

*Eu vreau să antrenez un club mare, să câştig în Europa. Şi, a doua dorinţă, vreau să conduc o echipă naţională. 

*După atâţia ani în care am format totul la Viitorul, am ieşit şi campion la seniori, vreau să trec la următorul nivel. Ca să merg în Liga Campionilor cu Viitorul, e nevoie de un buget mult mai mare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite