EXCLUSIV Nicoleta Grasu explică gestul care a scandalizat presa maghiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportiva Nicoleta Grasu FOTO Reuters
Sportiva Nicoleta Grasu FOTO Reuters

Rivalitatea dintre România şi Ungaria continuă să facă vâlvă independent de sport. De la fotbal până la handbal, concurenţa între cele două ţări se face simţită cu fiecare ocazie. Cel mai nou episod de acest gen a avut-o protagonistă pe Nicoleta Grasu, care s-a pozat cu picioarele pe tricoul cu numele unei jucătoare de la Győr, fapt care a scandalizat presa maghiară.

Contactată de ziarul „Adevărul“, Nicoleta Grasu a lămurit subiectul care i-a intrigat pe oficialii echipei Győr: „A fost vorba doar de o campanie a unui ziar, la care am participat cu plăcere şi cu cele mai bune intenţii înainte de turul semifinalelor Ligii Campionilor. Sunt prietenă foarte bună cu jucătoarele de la Oltchim şi ideea era să le susţinem pe fetele noastre şi că suntem sigure pe reuşita lor. Mesajul era că Oltchim va învinge!“. Implicit, Nicoleta Grasu a arătat că gestul ei nu era menit să batjocorească drapelul Ungariei.

 Întrebată de şansele vâlcencelor pentru cea de-a doua manşă a penultimului act, Nicoleta Grasu s-a arătat încrezătoare: „Ne-am dori să se califice, e o diferenţă de doar două goluri. Fetele sunt luptătoare, le dau toate şansele de reuşită“. Returul de la Veszprém se va disputa sub presiunile ca Oltchim să se desfiinţeze din cauze financiare: „Este o prostie această ipoteză. Eu cred că e doar o invenţie, de dragul de a atrage atenţia. Dacă sponsorul actual nu mai este dipus să finanţeze echipa, trebuie găsit un altul şi gata. Este cea mai bună echipă din România, nu poate fi desfiinţată. În plus, ce logică are să spui asta înainte de meci? Tot ce rezolvi e să timorezi jucătoarele“. În contextul rivalităţii dintre România şi Ungaria, Nicoleta Grasu a comentat prestaţia „tricolorilor“ din meciul de la Budapesta (2-2), din preliminariile CM2014: „Cred că dacă era stadionul plin, ne băteau de ne rupeau. Pe Arena Naţională o să fie altceva, publicul o să conteze şi vor veni golurile“.

.

nicoleta grasu prosport
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite