Generaţia de Aur n-are nici acum un candidat la alegerile pentru FRF! „M-au sunat şi pe mine, dar am refuzat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a dezvăluit că i s-a propus să candideze la alegerile pentru şefia FRF din partea Generaţiei de Aur.

”Nu e cazul să candidez. Nu am acumulat suficientă experienţă pentru a putea ocupa această funcţie. Pe mine nu m-a sunat Răzvan Burleanu să-mi spună să candidez! M-au sunat foştii jucători din cea mai bună generaţie a României! Generaţia de Aur! M-au sunat să candidez, că aşa ar fi cel mai bine!

Atunci eu omul cui sunt!? Da (n.r. voiau să se alăture proiectului lor). Nu e vorba că nu vreau să am legătură cu ei, dar nu mă interesează acum să candidez. Eu nu fac parte din niciun grup. Sunt lucruri pe care le-am discutat cu anumite persoane în urmă cu vreo două luni. Am zis din start că nu candidez. Nu vreau să fac parte din niciun grup”, a declarat Dănuţ Coman la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Deocamdată, Generaţia de Aur nu are un nume sigur de candidat la alegerile pentru şefia FRF, care vor avea loc în luna mai a anului viitor. Sunt vehiculate varaintele Cristian Balaj şi Florin Prunea, însă niciunul nu a anunţat oficial că va candida.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite