Galeria Stelei va intra în istorie cu ocazia meciului cu Chelsea. Gigi Becali a anunţat o premieră mondială pentru un stadion de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Convins că rugăciunile suporterilor au ajutat Steaua să treacă de Ajax, la penalty-uri, finanţatorul formaţiei din Ghencea va pune în practică o idee incredibilă cu ocazia meciului cu londonezii (7 martie, ora 20.00, Pro TV, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

Gigi Becali vrea să îmbine la meciul cu Chelsea o atmosferă incendiară cu una de biserică. Finanţatorul a dezvăluit care e planul său pentru partida de la 7 martie. 

„Fac repetiţie pentru a se cânta Tatăl Nostru pe stadion, la meciul cu Chelsea, toată galeria. Acum, facem probe, facem repetiţii. Sper să ne iasă până săptămâna viitoare. Dacă nu, atunci facem asta la jocul următor“, a dezvăluit Gigi Becali.

Ascultă cântece religioase

Patronul roş-albaştrilor a oferit el însuşi scene memorabile, după unele victorii importante ale Stelei. De multe ori, el a părăsit stadionul cu geamul maşinii deschis, ascultând şi fredonând cântece religioase. 

Crucea pe autocar

Mai mult, la ordinul latifundiarului, pe autocarul echipei a fost pusă imaginea unei cruci, nicio altă echipă din lume neavând aşa ceva pe autocar. În trecut, s-a întâmplat ca Gigi Becali să mai rateze unele meciuri ale Stelei, întrucât era plecat la rugăciune, la Muntele Athos. El a promis că niciodată nu va petrece Crăciunul în Dubai sau într-o ţară arabă, aşa cum fac mulţi români, deoarece vrea să fie acasă, printre creştini, cu ocazia naşterii lui Iisus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite