Gălcă pleacă de la Steaua în vară, orice s-ar întâmpla: deja şi-a ales următoarea destinaţie. Unde va ajunge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul de 43 de ani va părăsi formaţia din Ghencea, chiar dacă, după cucerirea Cupei Ligii, va câştiga şi titlul, dar şi Cupa României.

„Adevărul“ a explicat motivele pentru care tot ce s-a întâmplat după finala Cupei Ligii a confirmat iminenta despărţire a lui Costel Gâlcă de Steaua.

Iar acest scenariu a fost confirmat de Mircea Sandu, la Digi Sport. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) conduce acum o firmă de impresariat şi de management sportiv şi a fost mandatat să-i găsească lui Gâlcă un alt angajament pentru sezonul viitor.

„Costel Gâlcă nu va mai continua la Steaua din sezonul viitor, asta e sigur. Nu va continua nici dacă ia toate trofeele. Încercăm să găsim ceva pentru el în ţările arabe“, a explicat „Naşul“.

Inclusiv fostul stelist, Gabi Balint, a confirmat plecarea lui Gâlcă de pe banca roş-albaştrilor: „Sunt 99% sigur că Gâlcă va pleca la vară, indiferent dacă ia titlul sau nu“.

Miza finalului de sezon

În aceste condiţii, ţinta actualului antrenor al Stelei e obţinerea cât mai multor trofee pentru a-şi îmbunătăţi CV-ul înainte de a merge la alt club.

Până la instalarea sa pe banca roş-albaştrilor, Gâlcă pregătise Almeria B (Spania) şi România U-17. Acum, odată cu câştigarea Cupei Ligii, el şi-a trecut în cont primul trofeu din cariera de antrenor. Va dori însă să ia şi titlul, dar şi Cupa României pentru a obţine un contract mai bun la următoarea sa echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite