Gâlcă debutează azi pe banca lui Espanyol: “Mă bucur că sunt acasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Constantin Gâlcă se bucură pentru că a revenit la echipa la care a evoluat patru ani, între 1997 şi 2001, subliniind că a fost contactat sâmbătă pentru a prelua acest post.

"Mă bucur că am primit şansa de a reveni acasă. Sunt un fan în plus, am urmărit echipa. Voi face totul pentru a ajunge la un nivel bun. Trebuie să atragem din nou fanii la stadion prin jocul nostru. Fanii sunt foarte importanţi pentru noi. Vreau o echipă agresivă, dacă vrem balonul, trebuie să-l recuperăm rapid. Urmăresc mult Espanyol, sunt un fan şi sufăr alături de echipă. Jucătorii au un potenţial extraordinar, iar filozofia mea este să am un grup puternic, fiecare să-şi asume rolul şi de aici să ne simţim bine. Trebuie să câştigăm fiecare meci, să nu facem niciun cadou", a declarat Gâlcă. El a afirmat că a discutat cu fostul antrenor Sergio Gonzalez, care i-a fost coleg de cameră în perioada în care juca la Espanyol, şi a subliniat că a fost contactat sâmbătă de oficiali grupării spaniole pentru a prelua echipa.

Constantin Gâlcă va fi ajutat de secundul Dumitru Uzunea şi de preparatorul fizic Julian Jimenez.
Gâlcă va debuta oficial ca antrenor al echipei Espanol, marţi, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite