Gabi Balint, deranjat că Gigi Becali a început să intre iar în direct la TV: "Îl consider inferior, nu am nevoie de milioanele lui! Nu s-a schimbat deloc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Balint, fostul atacant al Stelei, unul dintre marcatorii de la Sevilla 86
Gabi Balint, fostul atacant al Stelei, unul dintre marcatorii de la Sevilla 86

De câteva zile, Gigi Becali şi-a reluat obiceiul de a vorbi în direct la televizor, iar postul ales este DigiSport, care-l are printre invitaţi permanenţi pe Gabi Balint.

Într-una dintre intervenţiile sale, Becali i s-a adresat lui Balint: "Antrenorii pe care i-am adus eu antrenează acum şi sunt milionari la echipe la care au câştigat milioane de euro, iar alţi antrenori - şi să mă scuze domnul Balint, dar acum o să fac o mică răutate ,- dacă domnul Balint ştie mai bine, de ce nu câştigă şi el milioane din fotbal ca antrenor. Domnul Balint, dacă era, de exemplu, la Steaua şi colabora cu Becali, acum avea şi el un titlu-două de campion, participa şi în cupele europene, era şi la un club la care câştiga 1,5 - 2 milioane de euro pe an, pentru că asta face Becali”. 

Mai târziu, Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut echipa lui Gâlcă şi "o să vă spun un moment în care nu câştigam dacă nu interveneam eu la pauză".

Gabi Balint a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa lui Becali. 

"M-am gândit mult dacă să-i răspund sau nu. Puteam s-o fac în emisiune dar eram pe final şi oricum nu merita. Îmi pare rău că televiziunea cu care colaborez l-a readus in actualitate. Asta e. Nu pot să mă opun dacă ‘audienţa’ il cere deşi sunt convins că marea majoritate a românilor nu-şi doreşte asta. Nu sunt un tip conflictual dar nici nu întorc obrazul celălalt. Mi-a fost bine fără el deşi nu i-am dorit să dispară în felul acela, pentru o perioadă. Credeam că experienţa trăită acolo îl va schimba, dar m-am înşelat. Acum, dacă ii răspund, va trebui să mă cobor la nivelul temniţei si o s-o fac pentru câteva clipe. Oricum, pentru informarea lui, îi transmit că niciodata nu l-aş fi acceptat ca patron, pentru toate milioanele din lume. Îl cunosc prea bine, înca de pe vremea când jucam şi l-am considerat întotdeauna inferior. Un patron nu poate fi inferior subalternului, nu-i aşa? Aşadar, 'domnule Becali', pastraţi milioanele pentru alţii căci eu mă mulţumesc cu recunoştinţa românilor pentru tot ce am făcut până acum!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite