Frumoşi, dar răi! Fanii Petrolului au adus clubului  amenzi de 253.000 lei doar în primele 12 etape ale campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii petrolului sunt frumoşi dar furioşi
Fanii petrolului sunt frumoşi dar furioşi

Despre suporterii Petrolului se spune că sunt cei mai fideli din ţară şi nu întâmplător „lupii” conduc în topul mediei de spectatori la jocurile de pe teren propriu, cu 7500 de fani pe fani pe meci.

Ce s-a remarcat însă mai puţin e că ploieştenii sunt cei mai mari colecţionari de amenzi. În acest sezon au scos din contul clubului 253.000 de lei (aproximativ 57.500 de euro), doar în primele 12 etape. Practic, doar la cinci meciuri „lupii” au scăpat nesancţionaţi. În rest, au încasat-o pentru torţe şi petarde dar şi pentru scandări xenofobe: 70.000 lei (cu Gaz Metan), 60.000 lei (cu Viitorul), 40.000 lei (cu Steaua), 30.000 lei (cu Ceahlăul), 25.000 lei (cu Rapid), 20.000 lei (cu CFR Cluj) şi 8.000 lei (cu Astra).
Fac în ciuda patronului
Amenzile sunt cauzate însă şi de conflictul pe care patronul clubului Dan Capră (foto dreapta) îl are cu galeria. Acesta a intrat total în dizgraţia fanilor, iar susţinătorii din peluze provoacă intenţionat incidente pentru a atrage amenzi pentru club şi implicit patron. Conflictul a mers atât de departe încât conducerea a montat camere de luat vederi în peluze, pentru a-i identifica pe agitatori şi a-i da apoi pe mâna justiţiei. Lucrurile vor exploda probabil în perioada următoare, deoarece Petrolul are peluzele închise pentru şase etape, iar clubul nu mai oferă abonaţilor din acele sectoare bilete gratuite în alte zone ale stadionului. 

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite