FRF l-a susţinut pe Gianni Infantino. Răzvan Burleanu: "Intrăm într-o nouă etapă a relaţiei cu FIFA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerea lui Gianni Infantino în fruntea FIFA este pe placul FRF, care l-a susţinut necondiţionat pe acesta în lupta pentru şefia fotbalului.

“Am fost printre primele federaţii naţionale care şi-au manifestat public susţinerea pentru domnul Infantino, după anunţul candidaturii sale. Iar poziţia noastră a fost bazată pe o analiză atentă, ale cărei concluzii sunt evidente: viziunea şi strategia FRF de astăzi, prezente în Planul nostru strategic, s-au regăsit în programul de campanie al  domnului Infantino. Am toată convingerea că se vor aplica prin acţiunile care urmează. FIFA intră într-o nouă eră, în care îşi va întări reputaţia şi va construi proiecte sustenabile pentru dezvoltarea fotbalului printr-un alt context al relaţiilor cu asociaţiile naţionale, iar Federaţia Română de Fotbal intră într-o nouă etapă a relaţiei cu FIFA”, a declarat Răzvan Burleanu, Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.
   Gianni Infantino, 45 de ani, este noul preşedinte al FIFA, cu mandat până în 2019, după ce a câştigat turul al doilea al alegerilor ce au avut loc ieri în cadrul Congresului Extraordinar de la Zurich. Infantino, 115 voturi, i-a depăşit pe Şeicul Salman bin Ebrahim Al Khalifa, 88 voturi, şi pe Prinţul Ali Bin Al Hussein, 4 voturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite