FOTOGRAFIE RARĂ Ghici cine e personajul din poză? Se jura că ţine cu Steaua, dar a jucat în tricoul Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Ţin cu Steaua încă de mic, pentru că am urmărit evoluţia acestei echipe din perioada copilăriei mele", spunea personajul cu pricina acum câţiva ani.

Cel în cauză este nimeni altul decât Traian Băsescu, fostul preşedinte al ţării, care o perioadă a fost Ministrul Transporturilor. Din acea postură Băsescu a sprijinit mult clubul Rapid, el fiind la mijlocul anilor 1990 un apropiat al giuleştenilor. Faptul că Băsescu îndrăgea fotbalul este demonstrat şi o fotografie care-l surprinde pe fostl şef al statului la o miuţă în sală. Îmbrăcat evident în tricoul Rapidului şi cu mult mai mult păr în cap. 

În 2006 când Steaua şi Rapid au jucat în sferturile de finală ale Cupei UEFA, Băsescu a făcut un gest mai rar întâlnit, invitând după retur ambele echipe la un restaurant din Capitală. Supăraţ că fuseseră eliminaţi, rapidiştii n-au venit la masă, astfel că Traian Băsescu a petrecut doar cu steliştii. După care a plecat la volanul maşinii sale, deşi consumase cel puţin un pahar de vin. 

 Ulterior, când a fost întrebat, Băsescu a recunoscut că ţine cu Steaua, dar că simpatizează şi cu Rapid, prin prisma faptului că a fost apropiatul acestui club.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite