FOTO Serena Williams încearcă să-şi scoată în evidenţă formele cu o ţinută de joc creată chiar de ea. Dimensiunile oficiale ale americancei sunt generoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams domină tenisul mondial feminin şi poate tocmai de aceea îşi permite să facă legea şi în relaţia cu sponsorii.

Serena este sub contract cu firma Nike, cea care îi asigură echipamentul de joc, iar pentru prezenţa la Australian Open ea a cerut ca ţinuta să fie făcută după un model creat chiar de ea. Serena a optat pentru un echipament strident, care în viziunea ei aduce în prim plan cultura pop şi distracţia pe terenul de tenis.În plus, modelul îi scoate în evidenţă formele de care numărul 1 mondial este foarte mândră. 

Dimensiunile Serenei sunt 102-71-112, departe de cele ale unui fotomodel, la o înălţime de 1,75 metri şi o greutate de 70 de kilograme. "Am cei mai frumoşi sâni din tenis", a spus în urmă cu ceva timp jucătoarea americancă. Echipamentul pe care l-a purtat în premieră la Melbourne n-a atras însă prea multe păreri pozitive, chiar şi fanii Serenei strâmbând din nas în privinţa ţinutei considerate prea îndrăzneaţă. pe care aceasta a ales-o. 

Australian Open 2016 este al 62-lea turneu de Grand Slem la care participă Serena Williams

serena
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite