FOTO Nişte sălbatici: FCSB-iştii au făcut prăpăd la Iaşi. Ce s-a întâmplat în vestiar după o înfrângere catastrofală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec, mereu supărat
Denis Alibec, mereu supărat

Liga I e o adevărată junglă. Numai aşa se explică de ce într-un fotbal de doi lei, cu mize minuscule, apar nişte reacţii grobiene, după câte un meci pierdut.

PSG a băgat milioane de euro în transferuri, însă, atunci când a părăsit Liga Campionilor, ca de obicei, după optimi, francezii au acceptat demn înfrângerea.

Barcelona a fost eliminată de la aceeaşi competiţie într-un mod şocant, însă, viaţa a mers mai departe pentru catalani, care au admis cu decenţă că au jucat prost în returul de la Roma.

Bayern Munchen a fost dezavantajată grosolan de arbitraj în semifinala cu Real Madrid, însă, după această „dublă“, antrenorul Jupp Heynckes a refuzat să pomenească măcar un cuvânt despre greşelile de arbitraj.

În România însă, avem de a face cu nişte oameni de fotbal sălbatici! E suficient să vezi discursul lui Gigi Becali sau reacţiile de pe banca FCSB-ului după câte un gol chinuit pentru a înţelege de ce, luni seara, s-a întâmplat un incident şocant în vestiarul bucureştenilor.

Potrivit imaginilor furnizate de Digi Sport şi de „Gazeta Sporturilor“, cei de la FCSB au spart, pur şi simplu, uşa vestiarului! Gsp.ro a menţionat că nu e prima dată când FCSB aduce pagube echipei organizatoare. Şi la Giurgiu, jucătorii bucureşteni au găurit uşa de la vestiar, iar la Voluntari, Denis Alibec a dat şi el cu piciorul într-o uşa în drumul spre cabine. 

CITEŞTE ŞI:

*Apocalipsa lui Becali: Patronul FCSB şi-a distrus echipa după eşecul de la Iaşi. Dică şi jucătorii săi, călcaţi în picioare

*VIDEO Becali îşi smulge părul din cap: FCSB, înfrângere dezastruoasă la Iaşi! Bucureştenii, bătuţi cu un om în plus

VEZI IMAGINILE CU UŞA VESTIARULUI CARE A FOST SPARTĂ LA IAŞI

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite