FOTO Poza zilei la Steaua - Manchester City 0-5. Ce făcea Adi Popa în timp ce Guardiola dădea explicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua  - Manchester City 0-5
Steaua  - Manchester City 0-5

Manchester City a dat de pământ cu Steaua, scorul de 5-0 înregistrat pe Arena Naţională fiind  destul d emic faţă de cum au stat lucrurile pe teren.

Steaua n-a avut nicio şansă în faţa uraganului condus de pe bancă de Pep Guardiola, iar la finalul partidei Laurenţiu Reghecampf a dat vina pe diferenţa de valoare individuală dintre jucători. 

"Dacă vă uitaţi la duelurile unu la unu şi la ce s-a întâmplat pe teren o să vedeţi că avem foarte multe de învăţat la acest capitol. În primul rând poziţia corpului, poziţia jucătorilior în teren. Sunt lucruri care nu se pot antrena, dar astea vin din valoare şi din inteligenţa fiecărui jucător. Nu poţi pentru că nimeni nu antrenează acest lucru în România şi acesta este adevărul. Eu nu pot să stau la Steaua cu jucători de 26-27 de ani când am meci din 3 în 3 zile, să-l învăţ cum să stea în teren, cum să stea la aut, la corner, să atace mingea. Nu pot să le fac pe toate. Aş vrea să le fac pe toate, dar ar trebui să stau cu ei 8 ore pe teren", a spus Reghe la Digisport Matinal.

Câţi bani au plătit dinamoviştii ca să-şi bată joc de Steaua la meciul cu Manchester City

Care e oficialul stelist care ar trebuie să intre în pământ de ruşine pentru vorbele spuse la adresa lui Guardiola

Poza meciului Steaua - Manchester City 0-5 (FOTO David Muntean - Adevărul)

popica
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite