FOTO Nadia Comăneci, elegantă şi la Globurile de Aur. Campioana de la Montreal a respectat protestul actorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a asistat aseară la cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur, o gală care a fost marcată de protestul actorilor împotriva inegalităţii de gen şi a comportamentului neadecvat.

A 75-a ediţie a Globurilor de Aur a fost a fost prezentată de Seth Meyers şi marcată de solidaritate - vedetele s-au prezentat pe covorul roşu purtând haine negre, în semn de protest faţă de inegalitatea de gen de la Hollywood şi de comportamentul neadecvat. 

„Credeţi-mă, femeile din sala asta nu sunt aici, în această seară, pentru mâncare. Suntem aici pentru munca noastră”, a spus Frances McDormand în discursul său de aceptare.

Oprah Winfrey a fost recompensată cu premiul „Cecil B. DeMille”. Ea a ţinut un discurs emoţionant, în faţa unei săli reduse la tăcere. Actriţa şi vedeta de televiziune a fost ovaţionată atunci când a făcut referire la bărbaţii care s-au folosit de puterea lor pentru a reduce femeile la tăcere: „Timpul lor s-a scurs!”. 

Lista completă a câştigătorilor

La gala de la Los Angeles a fost prezentă şi Nadia Comăneci. Întocmi ca şi ceilalţi prezenţi, cea mai bună gimnastă din toate timpurile s-a îmbrăcat în negru, în semn de respect faţă de decizia actorilor de a lua atitudine împotriva unor atitudini josnice, de tipul Harvey Weinstein.

nadia comaneci globurile de aur
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite