Măsura inedită luată de Simona Halep pentru a fi în formă la turneele din Australia. Ce face sportiva noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep continuă pregătirile dinaintea sezonului viitor, în care va debuta la începutul lunii ianuarie, în Australia.

Simona Halep face tot ce poate pentru a pregăti cât mai bine sezonul australian. Aşa că a început să facă şi antrenamente la ore ciudate în România, tocmai cu scopul de a-i fi mai uşoară adaptarea la fusul orar australian.

Antrenorul Darren Cahill a postat azi, la ora 6.00, o fotografie care demonstrează nu doar că cine se trezeşte de dimineaţă departe ajunge, dar şi că în tenisul profesionist orice detaliu contează. Şi mai demonstrează şi că Simona se simte foarte bine alături de actuala ei echipă.

Simona Halep continuă pregătirea cu antrenorul australian, iar una dintre inovaţiile acestuia este programarea antrenamentelor dimineaţa de tot. Şi nu e vorba de antrenamente fizice, aşa cum se mai practică, de alergare – înviorare, ci cu racheta în mână, de serviciu-vole, dacă se poate spune aşa. Motivul nu este lipsa poziţiei în graficul de ocupare al sălii, ci o dorinţă de adaptare pas cu pas cu fusul orar australian. Căci peste trei săptămâni Simona va fi deja la Brisbane, acolo unde ora 6.00 în România este ora 14.00 şi unde meciurile vor fi în plină acţiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite