FOTO Prima mare dragoste a lui Ion Ţiriac a murit săracă lipită, cerşind bani pentru medicamente. Cel mai bogat român nu i-a trimis nici măcar o floare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac FOTO Mediafax

Ion Ţiriac (77 de ani) este recunoscut ca un mare cuceritor de femei, chiar dacă, spre deosebire de colegul Ilie Năstase, a încercat să păstreze discreţia în privinţa relaţiilor sale.

Socotit cel mai bogat român, cu o avere estimată la peste un miliard de euro, Ion Ţiriac a avut de-a lungul timpului femei frumoase şi celebre. Prima sa dragoste a fost o sportivă, triplă campioană mondială la handbal. Victoriţa Dumitrescu, născută în 1935, mai mare cu patru ani decât Ţiriac, a trăit cu acesta o iubire aprinsă la sfârşitul anilor 1950. La vremea respectivă, Victoriţa era o femeie foarte râvnită, extrem de frumoasă şi handbalistă foarte bună.

Cei doi n-au rezistat mult împreună şi viaţa a făcut ca ei să evolueze diferit. Ţiriac a ajuns un potent om de afaceri, cu o viaţă luxoasă, în vreme ce Victoriţa a murit săracă lipită, acum câţiva ani, după un accident vasculat cerebral. Ultimii ani din viaţă şi i-a petrecut într-o garsonieră şi trăind dintr-o pensie mizeră de 260 de lei. Pentru că nu-i ajungeau banii nici de medicamente şi cu atât mai puţin de facturi, fosta handbalistă era nevoită să cerşească la mila vecinilor, uitată de toată lumea. Inclusiv de Ion Ţiriac, care nu a trimis nici măcar o floare la înmormântarea acesteia.  

victorita
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite