FOTO Karolina Pliskova s-a măritat! Probleme cu alcoolul şi femeile pentru cel pe care îl numeşte „bărbatul vieţii mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Karolina Pliskova, numărul 9 mondial în acest moment şi una dintre rivalele tradiţionale ale Simonei Halep, s-a măritat.

Cehoaica de 26 de ani şi-a unit destinele cu Michal Hrdlicka, fost prezentator TV, care îi era logodnic de mai bine de un an. Extrem de fericită, Pliskova a anunţat pe facebook evenimentul şi a postat o fotografie alături de proaspătul ei soţ, cu mesajul "Bărbatul vieţii mele". 

Nu toată lumea este însă convinsă că Pliskova a făcut o mutare inpirată, ţinând cont de trecutul tumultos al lui Michal Hrdlicka. pe lângă faptul că are probleme recunoscute cu alcoolul, Michal nu e uşă de biserică nici în privinţa relaţiilor extra-conjugale. Acum doi ani, el a fost filmat când o înşela pe Karolina cu două domnişoare, iar cu un an înainte a avut o relaţie cu Lucie Borhyova, o fostă colegă, aceasta i-a dăruit în octombrie 2015 o fiică, pe Linda. La doar două luni după naştere, Michal a părăsit-o pe fosta sa iubită.

pliskova
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite