FOTO Jucătoarele de tenis şi iubiţii lor. Cine este singura vedetă din WTA despre care n-a transpirat nicio informaţie cu privirea la viaţa amoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariţia Simonei Halep alături de prietenul ei, într-o vacanţă în Italia, nu e nici pe departe ceva neobişnuit în lumea sportului.

Faptul că ea este o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, nu înseamnă că Simona nu trăieşte ca orice alt om. De fapt, Halep este un caz destul de izolat în lumea tenisului feminin, acolo unde multe jucătoare îşi expun poveştile de viaţă pe tapet în lumea tabloidelor. 

Caroline Wozniacki, spre exemplu, tocmai ce s-a logodit cu baschetbalistul american David Lee. Elina Svitolina este cuplată cu jucătorul de criket englez Recee Topley, Karolina Pliskova trăieşte o poveste de dragoste cu un comentator sportiv din ţara natală, Michal Hrdilcka.

Venus Williams, la aproape 38 de ani, a avut destui parteneri. Ultima dată ea a fost cuplată cu un model cubanez, Elio Pis, mai mic cu opt ani decât ea, dar de ceva timp nu au mai apărut împreună în public.

Johanna Konta este iubita unui fotograf Jackson Wade. Sloane Stephens, ultima câştigătoare de la US Open, îşi trăieşte dragostea în braţele fotbalistului Jozy Altindore, din naţionala SUA.

Serena Williams s-a logodit anul trecut cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Agnieska Radwanska s-a măritat anul acesta cu partenerul ei de antrenamente Dawid Celt. Şi Dominika Cibulkova este măritată, ea fiind jumătatea inginerului Miso Navara.

Daria Gavrilova este partenera tenismenului Luke Saville, cel care a convins-o să reprezinte Australia în detrimentul ţării natale, Rusia. Eugenie Bouchard, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, se iubeşte cu hocheistul Jordan Caron şi lista poate continua, inclusiv cu Angelique Kerber, despre care se spune că are o relaţie de mai mulţi ani cu antrenorul ei.

Singura jucătoare de top despre care nu s-a aflat niciodată nimic în privinţa vieţii personale este Garbine Muguruza. Aceasta fie nu are pe nimeni, fie este atât de discretă încât a ştiut să rămână departe de aparatele de fotografiat ale paparazzilor.

Luat ca din oală! Cum a reacţionat iubitul Simonei Halep când a fost întrebat despre relaţia cu liderul WTA 

Angelique Kerber

kerber

Venus Williams

venus

Simona Halep

image

Serena Williams

serena

Eugenie Bouchard

bouchard

Dominika Cibulkova

cibulkova

Johanna Konta

konta

Karolina Pliskova

pliskova

Sloane Stephens

sloane

   Daria Gavrilova

D

gavrilova

Agnieska Radwanska

radwanska foto womentennisblog.com

Elina Svitolina

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite