FOTO Imaginea modestiei: Monica Niculescu se deplasează cu metroul prin Bucureşti, deşi e milionară în dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, celebrităţile şi chiar şi fotbaliştii de duzină din Liga I habar n-au cum arată interiorul metroului bucureştean. Sunt însă şi oameni plin de bani care nu văd nicio ruşine în a se deplasa cu mijloacele de transport în comun.

Monica Niculescu a strâns până la 30 de ani peste cinci milioane de dolari din tenis şi, în acest moment, ocupă locul 63 în clasamentul mondial.

Accidentată, ea n-a făcut parte din lotul României pentru confruntarea cu Elveţia din Fed Cup, găzduită de Cluj, weekendul trecut. Niculescu a venit însă în ţară unde, potrivit prosport.ro, face recuperarea pentru a fi pregătită în vederea sezonului de zgură.

Cât a stat în Bucureşti, Niculescu a avut mai multe drumuri de făcut şi, pentru a evita traficul, a făcut o alegere inteligentă: s-a deplasat cu metroul. Ceea ce ar fi de neconceput, probabil, pentru nouă din zece oameni care au câştigat cinci milioane de dolari dintr-o activitate şi sunt şi cunoscuţi, având statut  de vedetă.

Monica Niculescu demonstrează însă ce înseamnă să fii un om modest şi cu picioarele pe pământ şi că nu e nicio ruşine să foloseşti metroul pentru a câştiga timp. Jucătoarea de 30 de ani a fost fotografiată de cineva care a recunoscut-o în staţia de la Piaţa Muncii, iar poza a devenit virală pe reţelele de socializare.

Imagine indisponibilă

Şi in America au fost multe cazuri în care diferiţi actori şi sportivi au fost văzuţi în metroul din New York sau Los Angeles. Astfel, au apărut imagini cu Bradley Cooper, Keanu Reeves, Thierry Henry sau David Villa.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite