VIDEO Dramatism total în meciul dintre Real şi Juventus! Torinezii au condus cu 3-0, dar s-au prăbuşit la ultima fază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus a condus cu 3-0 pe terenul lui Real Madrid, anulând avantajul spaniolilor luat în meciul tur. Totul s-a decis în prelungiri, când gazdele au primit un penalty transformat de Ronaldo.

După o seară magnifică pe Olimpico, şi victoria Romei cu 3 -0 în faţa Barcelonei, numai un nebun ar fi putut crede că ceva similar s-ar putea petrece şi la meciul dintre Real Madrid şi Juventus. Cu un avantaj de 3-0 luat la Torino, echipa lui Zidane avea calificarea în buzunar şi publicul de pe „Bernabeu“ în spate.

Însă defensiva lui Real, din care a lipsit căpitanul Sergio Ramos, a tremutat la fiecare acţiune a lui Juventus. 

Mandzukici a marcat cu capul în minutul doi şi a aprins primul bec de alarmă. Madrilenii nu şi-au învăţat lecţia, şi croatul a făcut 2-0 în minutul 37 după o fază similară. Galacticii erau rapid aduşi cu picioarele pe pământ.

În partea a doua, defensiva Realului a continuat să sufere, iar Matuidi a profitat de o eroare a portarului Navas şi a făcut 3-0 în minutul 61! Remontada, partea a doua, se înfăptuise, calificarea nu se jucase încă!


Cu 3-3 la general şi o apărare de carton, madrilenii şi-au dat seama că n-au decât şansa atacului, pentru a ţine mingea cât mai departe de Navas şi a marca golul pentru semifinale.

Isco şi Varane au ratat două ocazii mari pentru Real, centrările au curs spre poarta lui Buffon, iar în ultimul minut de prelungiri centralul englez Michael Oliver a luat o decizie controversată, dictând penalty după împingerea lui Benatia la Vasquez. Buffon a fost eliminat pentru proteste, iar Ronaldo a marcat de la 11 metri în poarta lui Sczesny.

Real pierde aşadar cu 3-1, dar se califică în semifinale, alături de Roma, Liverpool şi Bayern Munchen, care a făcut 0-0 pe teren propriu cu Sevilla, după victoria cu 2-1 din Andaluzia. Vineri, de la ora 14.00, se vor trage la sorţi semifinalele Ligii Campionilor.

Declaraţia care lămureşte controversa penalty-ului. Ce spune unul dintre cei doi jucători implicaţi în duel 

"Eşti un animal! Ai un tomberon în loc de suflet!" Acuze grele la sfârşitul meciul Real - Juventus

VIDEO Cristiano Ronaldo îi cere scuze lui Buffon la finalul jocului

VIDEO A fost sau nu penalty? Marii specialişti din fotbalul românesc se contrazic

Rezumat

VIDEO - golurile partidei 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite