FOTO Cupa Unirii la Fotbal

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la Cupa Unirii 2014 Chişinău, România
Imagine de la Cupa Unirii 2014 Chişinău, România

Duminică a avut loc la Chişinău Cupa Unirii ediţia a doua-a- 2014. 200 de tineri s-au întrecut pe teren, dar câştigătorii au fost cu toţii deoarece au dus mesajul Unirii din inima galeriilor pe terenul de fotbal.

Şi-au unit forţele prin sport. 16 echipe de suporteri ai mai multor cluburi de fotbal de pe ambele maluri ale Prutului, şi-au dat întâlnire la Chişinău în cadrul competiţiei „Cupa Unirii”, ajunsă la cea de-a doua ediţie. Băieţii spun că pentru ei turneul are o încărcătură emoţională aparte: înseamnă adunarea la un loc a tinerilor cu aceleaşi viziuni, trăiri şi simţiri. 

Încurajaţi de o galerie gălăgioasă, aproape 200 de tineri din mai multe raioane ale Republicii, dar şi din câteva judeţe ale României au luptat pentru obţinerea trofeului „Cupa Unirii” la minifotbal. Pe lângă faptul că fac mişcare şi petrec timpul liber într-un mod plăcut, participanţii la competiţie susţin că cel mai important element din cadrul acestui turneu îl reprezintă revederea, interacţiunea şi comunicarea tinerilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Organizatorii spun că turneul a devenit deja o tradiţie frumoasă care uneşte tineri cu aceleaşi viziuni.

Toţi pasionaţii de fotbal înscrişi în competiţie au primit diplome de participare. Astfel, în „Cupa Unirii” au învins prietenii.

http://jurnaltv.md/ro/news/2014/5/4/uniti-prin-sport-10024126/

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite