FOTO O celebră jucătoare din tenis, fost lider WTA, s-a dezbrăcat complet pentru Sports Illustrated

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki FOTO SI.com
Caroline Wozniacki FOTO SI.com

Cea mai bună prietenă a Serenei Williams a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated, corpul fiindu-i acoperit doar de un costum de baie pictat.

Daneza Caroline Wozniacki, fost număr unu WTA, cea mai bună prietenă a Serenei Williams, a fost protagonsta unui pictorial fierbinte pentru Sports Illustrated. Ea s-a dezbrăcat complet şi s-a lăsat pe mâna artiştilor în body-painting, operaţiunea de pictare a unui costum de baie pe corpul Carolinei fiind completă după 15 ore. Şedinţa foto a fost apoi realizată în Caraibe, pe plaja insulei St. Vincent. 

Caroline Wozniacki şi alte 24 de modele au fost alese de Sports Illustrated pentru această "procedură" de pictare a corpului, din lumea sportului mai regăsindu-se şi campioana la schi Lindsey Vonn. 

Wozniacki a trăit o poveste de iubire cu un jucător celebru de golf, dar acesta a anulat nunta şi s-a despărţit printr-un SMS de jucătoarea de tenis, în momentul în care invitaţiile la nuntă erau trimise. 

Simona Halep vinde cu 89.000 de euro o maşină pe care a primit-o cadou

image

 Numărul 19 WTA actualmente, Caroline nu este la prima apariţie sexy în paginile revistelor. Woznacki, Serena, Şarapova sau Ana Ivanovici au fost de-a lungul timpului vedete în Sports Illustrated (FOTO)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite