FOTO Campionul de la Roland Garros a pozat jucând tenis dezbrăcat complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka

Apariţie surprinzătoare în viitorul număr ESPN Body Issue, care va apărea pe piaţă pe 11 iulie: Stan Wawrinka joacă tenis dezbrăcat complet.

Campionul de la Roland Garros, elveţianul Stan Wawrinka, nu a stat degeaba în pauza competiţională. El a făcut o şedinţă foto în care şi-a depăşit toate inhibiţiile – dacă le-a avut. A pozat complet nud, în ipostaze similare cu cele de pe terenul de tenis.

Fotografiile, realizate de Kai Z Feng, vor apărea în viitorul număr al ESPN Body Issue. Acolo unde Wawrinka a acordat şi un interviu, în care recunoaşte că pe la 13-14 ani, atunci când tenisul era doar un hobby şi îl practica din când în când, începuse să se îngraşe. Chiar dacă în poze apare total lipsit de inhibiţii, Wawrinka a recunoscut că i-au trebuit câteva luni până să accepte propunerea celor de la revistă. ”La început am refuzat pentru câteva luni, apoi am realiat că e o provocare personală să pozez dezbrăcat şi, de asemenea, e o mare onoare să apar într-o revistă de asemenea importanţă. Cei de la ESPN Body Issue cu adevărat încearcă să arate corpul sportivilor, punând sportul în prim plan şi acesta e motivul pentru care am decis să fac acest lucru”, a declarat Stanislas Wawrinka.

Wawrinka nu e singurul tenismen care apare în ESPN Body Issue. În 2011 am putut-o vedea într-o şedinţă foto pe Vera Zvonareva. Apoi, anul trecut, Venus Williams şi Thomas Berdych au fost vedetele unui număr. În 2013, Agnieszka Radwanska şi John Isner au putut fi văzuţi, de asemenea, în toată splendoarea.

stan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite