Fotbaliştii şi baschetbaliştii de la Târgu Mureş au jucat într-un meci inedit, în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de grup cu fotbaliştii şi baschetbaliştii care reprezintă oraşul Târgu Mureş FOTO bcmures.com
Imagine de grup cu fotbaliştii şi baschetbaliştii care reprezintă oraşul Târgu Mureş FOTO bcmures.com

Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureş a găzduit miercuri seară un eveniment de gală: Sportivii ajută copiii. Sub această titulatură, fotbaliştii de la ASA Tîrgu-Mureş şi cei de la echipa de baschet BC Mureş au oferit un spectacol de excepţie.

    Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureş a găzduit miercuri seară un eveniment de gală. Sportivii ajută copiii. Sub această titulatură, fotbaliştii de la ASA Tîrgu-Mureş şi cei de la echipa de baschet BC Mureş au oferit un spectacol de excepţie.

4 sferturi, 2 de baschet şi 2 de fotbal, gustate din plin de publicul spectator.

În pauza dintre meciuri, cei de la BC Mureş i-au provocat pe cei de la ASA la un concurs de slam-dunk-uri. Vedete au fost Velayos, Szekely şi Gorobsov care au înscris un coş în maniera celor de la Harlem Globetrotters.

La partida de fotbal, poarta celor de la ASA a fost apărată de viceprimarul Claudiu Maior.

Chiar dacă le-a fost greu la început să stăpânească mingea, baschetbaliştii s-au descurcat de minune, cu un Cristi Jakab în poartă, în zi de graţie.

Banii strânşi din donaţiile spectatorilor şi ale celor două echipe, peste 7.000 de lei, au ajuns la Casa de tip familial Sf. Elisabeta din Tîrgu-Mureş.

Debutul partidei de baschet a însemnat un duel pentru minge între Ousmane Barro, de la BC Mureş (2,07 metri) şi Claudiu Bumba (1,72 metri).

targu mures foto bcmures.com
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite