Florin Răducioiu despre Grecia-România: „Am încredere în Victor Piţurcă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României va disputa meciul de baraj împotriva Greciei, în dublă manşă, pe 15 şi 19 octombrie, returul fiind programat la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Florin Răducioiu, fostul fotbalist care se poate lăuda că a înscris cele mai multe goluri pentru România la un Campionat Mondial (patru), se numără printre cei optimişti în privinţa şanselor de calificare ale selecţionatei lui Victor Piţurcă.

FRF contestă desemnarea arbitrului delegat pentru meciul Grecia - România

„Voi fi pe stadion la retur. Am încredere în Victor Piţurcă şi în jucătorii de pe benzi, Gabriel Torje şi Alexandru Maxim. Va fi acolo şi febleţea mea, Ciprian Marica. Seamănă cu mine ca stil, are simţul golului extraordinar. Şi o lovitură de cap pe care eu nu o aveam. Dacă vrem să ne calificăm, trebuie ca noi să avem posesia. Ne lipseşte această calificare. Pentru jucători, e ocazia vieţii lor. Eu sunt optimist de felul meu. Nu trebuie să ne temem de greci“, a declarat fostul sportiv pentru „Libertatea“.

VIDEO Vlad Chiricheş e în pericol să rateze barajul cu Grecia. Fundaşul şi-a spart nasul la ultimul meci al lui Tottenham

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite