Florin Marin: Nu se poate juca fotbal în condiţii de genul ăsta; trebuia să se aleagă alte soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin (stânga) FOTO Răzvan Păsărică
Florin Marin (stânga) FOTO Răzvan Păsărică

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Florin Marin, a declarat vineri seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 0-0, că în ciuda stării terenului jocul a fost bun, însă a precizat că ar fi trebuit ca gazdele să îşi ia măsuri din timp şi să se găsească alte soluţii cu privire la locul de disputare.

„În ciuda condiţiilor de joc a fost un joc bun, ambele echipe au jucat cu intensitate. După ocaziile pe care le-am avut meritam să câştigăm. Este un punct câştigat pentru noi în deplasare, sunt mulţumit în primul rând de atitudinea jucătorilor şi îi felicit pentru acest punct. Nu se poate juca fotbal în condiţii de genul ăsta. Trebuia să se aleagă alte soluţii, să se joace în altă localitate. Cei de la Târgu Mureş ar fi trebuit să-şi ia măsuri din timp. Puteam să jucăm la Cluj, puteam să jucăm în altă parte...Am jucători de calitate tehnică, care au avut probleme pe acest teren, pasele nu au avut intensitate şi de multe ori am pierdut şi mingi din acest motiv", a spus Florin Marin la Digi Sport.

Formaţia ASA Târgu Mureş a terminat la egalitate meciul disputat, vineri, acasă, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXV-a a Ligii I, partidă care s-a jucat pe un teren noroios.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite