Finlanda - România 1-1. "Tricolorii" om cu om. Fundaşii centrali au fost cei mai slabi de pe teren. Chipciu - inexistent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu e ieşit complet din formă
Chipciu e ieşit complet din formă

România va juca ultima carte a calificării în Insulele Feroe, duminică, de la ora 19.00, şi doar victoria ne asigură biletele pentru Euro 2016, fără a mai conta jocul rezultatelor.

Am ajuns în această situaţie deoarece am făcut doar 1-1 cu Finlanda, pe teren propriu, un meci în care, cu multă indulgenţă, s-ar putea acorda câteva note de trecere. Aceasta este caracterizarea pe care "Adevărul" o face jucătorilor, care au fost pe teren joi.

Tătăruşanu - a avut câteva intervenţii salvatoare şi graţie lui am evitat un dezastru greu de acceptat.

Papp - la fel de slab ca la Steaua. N-a fost în stare să dea nicio centrare, iar la golul Finlandei în loc să încerce să strângă în centru, după adversar, s-a dus în zona în care erau doi coechipieri bezmetici şi ei.

Chiricheş - penibil. A fost făcut harcea- parcea de finlandezi şi a avut o fază la care a pierdut mingea în apropierea careului propriu, pentru că practic mergea pe lângă ea, iar un adversar i-a luat-o din spate.

Grigore- în nota colegului Chiricheş. Slab, neinsipirat şi lent. A făcut un penalty, însă arbitrul l-a iertat de sancţiune şi de eliminare.

Raţ - inimos, dar cam atât. Nu e capabil ca din postura de căpitan de echipă să tragă echipa după el.

Hoban - are meritul înscrierii golului egalizator al României, la o fază la care a participat, dar a şi urmărit mingea până în ultima clipă.

Sânmărtean- tehnic, dar ineficient pentru că nu atacă poarta. Face prea mult diferenţa pănă la 30 de metri de poartă şi prea puţin de acolo până la poartă.

Torje - s-a zbătut destul de mult, dar fără realizări. E inexplicabil de ce a ajuns omul responsabil cu executarea tuturor loviturilor fixe, ţinând cont că marea lor majoritatea u fost irosite.

Chipciu- Alături de Chiricheş şi Grigore a fost cel mai slab din echipa României, fiind practic degeaba pe teren.

Bogdan Stancu - a avut două ocazii mari, pe care le-a ratat, în prima repriză, dar în cea de-a doua a dispărut din joc.

Keşeru - nu doar că n-a dat gol, dar s-a şi lovit de el o minge care se îndrepta spre poartă. În prima repriză a semi-luftat penibil la o minge întoarsă în careu.

Maxim - de la el a pornit faza din care România a egalat, trimiţând o pasă luminisoă către Florin Andone.

Andone - pare mai incisiv decât Keşeru, dar e folosit mult prea puţin că să arate ceva concret.

Adi Popa - a jucat doar ca să mai bifeze o selecţie la naţională 

  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite