Finala Cupei Spaniei a început duminică şi s-a terminat luni: 124 de minute pentru două goluri şi 15 cartonaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

La Madrid, pe arena „Vicente Calderon“, Barcelona şi Sevilla au oferit un meci pe viaţă şi pe moarte. Jocul a început cu 22 de fotbalişti pe teren, însă, la ultimul fluier al arbitrului, doar 19 dintre ei rămăseseră pe gazon.

Asta pentru că Mascherano (36) de la Barcelona şi Banega (90+2) şi Daniel Carrico (120+1) de la Sevilla au fost trimişi la cabine, fiind eliminaţi.

Sevilla s-a prezentat la ultimul act al Cupei Spaniei, la patru zile după ce a câştigat Liga Europa pentru a treia oară la rând. Iar andaluzii au jucat mult mai bine decât campioana Spaniei pe durata timpului regulamentar. De fapt, după ce Mascherano a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător la Gameiro, Sevilla a controlat partida, profitând şi de faptul că Messi a fost „invizibil“, iar Suarez s-a accidentat după 57 de minute.

Numai că, în ciuda faptului că a făcut un meci prost în timpul regulamentar, Barcelona a reuşit să nu ia gol, iar eliminarea lui Banega a „resuscitat“ formaţia catalană.

După ce finala a intrat în prelungiri, Sevilla a căzut fizic, Messi s-a trezit, iar desfăşurarea partidei s-a schimbat complet. Jordi Alba a deschis scorul din pasa lui Messi (97), după care Neymar (120+2) a stabilit scorul final, 2-0, fiind servit, de asemenea, de starul argentinian.

Trupa pregătită de Luis Enrique a reuşit să facă eventul pentru al doilea sezon la rând. E pentru prima dată după 1998 când o echipă cucereşte Cupa Spaniei în două stagiuni consecutive, ultima fiind tot Barcelona.

Messi şi-a primit cadoul pe teren, de la soţia lui
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite