Fiica Ruxandrei Dragomir nu e atrasă de tenis, dar vrea să facă o carieră în kempo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir a fost preşedintele Federaţiei Romîne de Tenis
Ruxandra Dragomir a fost preşedintele Federaţiei Romîne de Tenis

Diana Ilie (6 ani), fiica fostei jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, a fost răsplătită pentru ambiţia şi perseverenţa sa de către maestrul emerit al sportului românesc Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Oficialul sportiv a rămas impresionat de pasiunea cu care fetiţa practică kempo, unul din cele mai atractive sporturi de luptă din lume şi i-a înmânat fetiţei un trofeu special. Copila a descoperit kempo la unul din antrenamentele mamei sale, Ruxandra Dragomir fiind una dintre persoanele publice care susţine Federaţia Română de Kempo şi pe sportivii săi.

 "La unul din antrenamentele mele, i-am luat cu mine şi pe copiii mei, Filip (11 ani) şi Diana (6 ani). Dacă Filip iubeşte fotbalul, el fiind legitimat la clubul de fotbal Dimsoft unde se află printre cei mai buni jucători, Diana a făcut o pasiune pentru kempo. Atât de mare încât a trebuit să îl rog pe Amatto Zaharia să vină să predea acest sport cu mare priză la copiii din România şi la grădiniţa mea din Herăstrău", a declarat Ruxandra Dragomir.

 "Diana loveşte foarte bine cu mâinile şi picioarele. Are o forţă nativă impresionantă pentru un copil. Sunt convins că va ajunge o mare sportivă, indiferent de sportul pe care şi-l va alege pentru că îl va face cu pasiune", a arătat şi Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

ruxandra
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite