Fed Cup: România-Spania, în turul întâi al Grupei Mondiale II. Când se dispută meciurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala în care a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup. FOTO: http www.fedcup.com
Sala în care a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup. FOTO: http www.fedcup.com

La Roland Garros a avut loc miercuri tragerea la sorţi a meciurilor de la Fed Cup (Cupa Federaţiei). Iar în faţa lui Halep&Co. a ieşit Spania, în turul întâi al Grupei Mondiale II.

O naţională de cinci ori câştigătoare a competiţiei, cu patru jucătoare în Top 100 WTA, dintre care două sfertfinaliste în actuala ediţie de la Roland Garros, Carla Suarez Navarro (locul 15) şi revelaţia Garbine Muguruza (locul WTA 35).

Ibericele sunt însă în regres în ultima perioadă, fiind învinse de Cehia (3-2), în turul întâi al Grupei Mondiale, pierzând apoi şi barajul pentru Cupa Mondială, cu Polonia, cu acelaşi scor, ambele întâlniri jucate în propriul fief. 

În plus, echipa feminină a României, formată din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu va avea şi avantajul terenului, disputa cu Spania urmând să fie găzduită de ţara noastră, în 7 şi 8 februarie 2015.

Cine câştigă se califică la barajul pentru promovarea/menţinerea în Grupa Mondială, cine pierde va juca barajul pentru promovarea/menţinerea în Grupa Mondială II. 

Celelalte meciuri din Grupa Mondiale II: Olanda - Slovacia, Suedia - Elveţia, Argentina - SUA.

Partidele din Grupa Mondială: Canada – Cehia, Italia – Franţa, Polonia – Rusia, Germania – Australia

Vezi şi 

Şansă mare pentru românce. Se ştie lista cu cele patru echipe de unde se va alege următorul adversar în Fed Cup. De ce am scăpat de SUA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite