FCSB câştigă la Chiajna cu rezervele: tinerii Benzar şi Man au întors rezultatul. Jucători noi pentu Nicolae Dică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o echipă alcătuită din jucători care au evoluat mai puţin, FCSB-ul a reuşit totuşi să câştige la Chiajna cu 2-1, după ce gazdele au condus cu 1-0.

FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna, cu două goluri marcate de Benzar şi Man în ultimele 15 minute ale partidei, după ce gazdele deschiseseră scorul prin Marian Cristescu.  

Nicolae Dică a menajat mai mulţi fotbalişti de bază, precum Pintilii, Teixeira, Tănse sau Enache, în vreme ce Alibec şi Ovdiu Popescu au intrat abia în partea a doua. 

Cu acest succes, FCSB a acumulat 10 puncte, la fel ca FC Botoşani şi CFR Cluj. 

1-0: Cristescu a înscris cu capul din plonjon, de la şase metri.

1-1: Benzar a egalat cu un şut la vinclu.

1-2: La o centrare a lui Momcilovici, Bălgrădean a scăpat mingea şi Man a împins balonul în poartă de la un metru.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi (Munteanu '78), Tipuric, Albu, Bucurică – Kortzorg, V. Gheorghe – Grădinaru, Cristescu (Zeba '83), Fota – Pena (Batin '66). Antrenor: Vasile Miriuţă.

FCSB: Niţă – Pleaşcă, Larie, Bălaşa, Momcilovic – Morais (Popescu '46), Achim – Grecu (Man '46), D. Benzar, De Amorim (Alibec '61) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

L-au luat pe Golofca

Gigi Becali a declarat, duminică seară, că FCSB a obţinut serviciile lui Cătălin Golofca de la FC Botoşani şi că luni va semna cu gruparea bucureşteană şi fundaşul central Bogdan Planici, de la Vojvodina.

"M-am înţeles cu fundaşul central Planici, mâine va semna. Pentru 300.000 de euro. Aşa au cerut. Pentru Golofca 400.000. L-am întrebat pe Iftime cât costă Golofca. Un million? Da. Eu i-am spus că vreau să cumpăr doar 40 la sută. Prima dată am zis doar 30 la sută", a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că la FCSB vor mai veni jucători. "O să luăm, pentru că noi nu ne permitem să pierdem campionatul. Nu avem nume, dar 6-7 jucători iau", a afirmat Becali.

Bogdan Planici, în vârstă de 25 de ani, era legitimat la Vojvodina de anul trecut.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite