FC Voluntari învinsă de CSU Craiova, scor 0-2, în primul meci  pe stadionul Anghel Iordănescu. Ganea a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuno Rocha a deschis scorul FOTO Sportpictures.eu
Nuno Rocha a deschis scorul FOTO Sportpictures.eu

Formaţia FC Voluntari a fost învinsă, luni, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii I, primul joc disputat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.

UPDATE Antrenorul Ionel Ganea a fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, luni seară, după înfrângerea din meciul cu CSU Craiova, scor 0-2, din play-out-ul Ligii I, au declarat pentru News.ro surse din cadrul grupării ilfovene.

Formaţia FC Voluntari a fost învinsă, luni, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii I, primul din principalul eşalon disputat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, partidă la care portarul oaspeţilor, Laurenţiu Popescu, a apărat un penalti în minutul 90+2.

Golurile au fost marcate de Nuno Rocha ‘32 şi Bancu '89 pentru oaspeţi,

0-1: Nuno Rocha, lansat de Băluţă, a înscris cu un şut la colţul lung, de la aproximativ nouă metri.

0-2: Bancu a stabilit scorul final cu un şut din colţul careului de şase metri.

În minutul 90+2, centralul Cristian Balaj a acordat penalti pentru FC Voluntari după un fault al lui Popescu la Spahija. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Achim, însă portarul Laurenţiu Popescu a apărat.

FC Voluntari: Calancea - Alcenat, Ţîru, Spahija, Barna - Moke, N. Grigore - Rus, V. Achim, Voduţ (Tudorie ’64) - Ad. Bălan (Monakana ’55). Antrenor: Ionel Ganea

CSU Craiova: Popescu - Dumitraş, Acka (Iliev ’19), Popov, Vătăjelu (S. Achim ’64) - Nascimento - Băluţă (Măzărache '77), Zlatinski, Bancu, A. Ivan – Rocha. Antrenor: Daniel Mogoşanu

Cartonaş galben: V. Achim ‘58

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Cristian Balaj (central), Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe (asistenţi) şi Florin Mazilu (rezervă).

FC Voluntari a jucat până în prezent partidele de pe teren propriu din acest sezon pe stadionul Dinamo.

Arena din Voluntari, care a fost modernizată şi de anul trecut se numeşte Anghel Iordănescu, are o capacitate de 4.600 de locuri.

Sursa: news.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite