Fanis Gekas, atacant în echipa Greciei: „Vrem să câştigăm cu România la zero“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România se va bucura de un stadion plin la meciul cu Grecia, de pe teren propriu FOTO Răzvan Păsărică
România se va bucura de un stadion plin la meciul cu Grecia, de pe teren propriu FOTO Răzvan Păsărică

Mai sunt doar două zile până la prima manşă a meciului de baraj dintre România şi Grecia, care se va disputa în deplasare, începând cu 21.45 şi va fi televizată de România TV. Returul este programat la Bucureşti, pe Arena Naţională, ora 21.00, fiind transmis de Antena 1.

Theofanis Gekas, selecţionat în echipa Greciei şi legitimat la clubul Torku Konyaspor, a prefaţat meciul pe care echipa sa îl va disputa împotriva României: „Va fi greu pentru ambele echipe. Lucrul bun e că avem experienţa unor astfel de confruntări şi cred că, dacă suntem serioşi şi organizaţi, vom obţine un rezultat bun vineri, pentru a căpăta şi mai multă încredere în perspectiva returului de la Bucureşti. Vrem să câştigăm la zero. În astfel de meciuri e important să fii concentrat de la început şi până în minutul 90. Vom face tot ce depinde de noi să fructificăm“.

Cartonaşele galbene - principala teamă din meciul de baraj Grecia - România

De asemenea, mijlocaşul Kostas Fortounis, coechipier la naţională cu Gekas şi jucător al echipei Kaiserslautern, a întărit cele scrise anterior: „Cred că dacă vom prinde o zi bună vineri, marţea viitoare luptăm în România pentru calificare. Vom încerca din răsputeri să nu luăm gol pe teren propriu şi să înscriem de câte ori vom putea. Avem jucători foarte buni, suntem încrezători în forţele noastre. Despre adversar ne va spune antrenorul tot ce trebuie, dar dincolo de asta ne vom concentra pe jocul nostru. Trebuie să câştigăm la zero“.

Barajul România - Grecia, prin ochii lui Pantelis Kapetanos. Atacantul Stelei a vorbit cu presa elenă despre playoff

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite